Kuzuluk Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek ortaöğretime hazırlamak.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Sportif Etkinlikler: Okulumuz futbol, dart, masa tenisi, bocce, atletizm spor alanlarında oldukça fazla etkinlik yapmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Etwinning - Teknofest -

Telefon - 02644379000 / 05366371973 Kerem ÇİMŞİT (Okul Müdürü)

WEB - https://kuzulukaksemsettiniho.meb.k12.tr

Adres - KuzulukOrta Mahallesi/ Orta Mahalle Caddesi No.217 Akyazı /SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Kuzuluk Orta Mahallesi, Orta Mahalle Caddesi No:217 Akyazı-Sakarya

Adres - KuzulukOrta Mahallesi/ Orta Mahalle Caddesi No.217 Akyazı /SAKARYA

Ulaşım İl merkezi ve İlçe merkezinden Kuzuluk´a giden toplu taşıma araçları okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 40, İlçe merkezine 8 km uzaklıktadır.